Články a reportáže
Potřebujete: 3/4 Kg telecího a přibližně stejné množství uzeného bůčku s kostí, 3 cibule, 3 stroužky českého česneku nebo ekvivalentní množství čínského šmejdu, olej, červené víno, kmín, máslo, 12 hosusek, 1 vejce, 2 žloutky, 1/4 l mléka, 30 g hladké mouky, petrželovou nať, sůl, pepř,1/5 Kg kysaného zelí, 2-3 lžíce cukru. Nejprve maso: Bůček nakrájejte mezi kostmi na plátky a poté...
Potřebujete: 6-7 brambor, 4 kousky rybího file, 2 - 3 rajčata, 5- 6 žampiónů (asi 4 cm velké), 1 lžíce kečupu, stroužek česneku, sůl, pepř, kmín, petrželovou nať, strouhanku, hladkou mouku, olej a tuk na vymazání pekáčku. Jak na to?: Brambory uvařte ve slupce a oloupejte. Buďte chytřejší než já a uvařte si je předem. Ne každej má ručky azbestovky. Brambory zpracujte na hranolky,...