Diskusní fórum
UPOZORNĚNÍ
Upozorňuji P.T. přispěvatele, že veškeré vulgární příspěvky, či příspěvky, které jsou v rozporu s určením tohoto webu či s platnými zákonnými normami ČR budou vymazány!!!
Uživatel | Titulek |
---|---|
Pivo a technika II | |
Miloš Svoboda neregistrovaný 26.07.2010 08:09:13 |
Ahoj Honzo, omluvu (tuto první :-) ) příjímám a nenecháme tedy, ten naštěstí drobný a bez následků, zdá se, incident komplikovat naše vztahy.. Je takové pravidlo, nestavět pivo na zesilovač, takže se obvykle vše končí kytaristovým napomenutím a odstraněním piva, tady se, bohužel, ještě podařilo dílo dokonat, během tří minut, co jsem byl pro auto stranou náměstí :-) Ale jak říkám, včera jsem provedl předběžnou zkoušku a zdá se, že bez následků.. Jinak i vám přeji hodně úspěchů, v osobním i muzikantském životě a jsem rád, že se vám náš výstup líbil, ahoj Miloš. |
Re: Pivo a technika II | |
Nekdo z nas neregistrovaný 26.07.2010 08:09:13 |
Ahoj Miloši, Jeden se vrátí z dovolené a hle co tady nečte. :-) Vidím, že Honza to tady zastoupil za mě a omluvil se. Já k tomu dodávám také své sorry. Jen bych rád podotknul, že pokud bych měl 40 let starý zesilovač do kterého jsem zamilovaný, rozhodně bych ho nenechal stát uprostřed pódia a hleděl bych ho co nejrychleji ztopit někam do bezpečí. Náš spěch byl opravdu zapříčiněn tím, že jsme si nemohli dovolit hodinovou pauzu v programu. navíc mi ani nepřipadalo, že by vaše balící rychlost byla nějak závratná. Kupodivu bubeník byl z vás nejrychlejší. :-) No nic, ještě jednou se omouvám a pokud to dobře dopadlo, tak jedině dobře. BTW: Ale šlape vám to, to tedy jako jo. |